BTC-Trade
-
- Новачок
Re: BTC-Trade
Дійсно смішно. я на біржі значно дорожче продам
SilverMyster писав:expertus писав:SilverMyster писав:ВирІшив Пампонути трохи карбованець на день Незалежності. Рекомендую всім прикупити сьогодні хоча б по 100 карбованчиків щоб зміцнити позиції національної криптовалюти
Надумаєте виходити з карбованця - свисніть. Викуплю 60тис крб.
По якому курсу готові викупати?
+- по ринковій ціні
-
- Новачок
який плюс який мінус. чекаю більш детального пояснення)))
SilverMyster писав:який плюс який мінус. чекаю більш детального пояснення)))
беремо ринкову ціну карбо і я готовий у вас викупити по такій ціні 60тис карбо. Що тут не ясно?
Я щось не розумію. Ви ж ніби для "проекту" купували. Вже зливаємо?)
"ЭЭЭ БЛЭЭТ туох дьигин ДЭЭЭ"(С) Конфуцій
Ganlok писав:Я щось не розумію. Ви ж ніби для "проекту" купували. Вже зливаємо?)
он все скупил, что было до 3,5, а потом все слил по 3
Что там произошло только ему понятно
-
- Новачок
я скупив всі крупні ставки до 3.9
По 4 поки що купувати не готовий тож опустив правий стакан до 3 грн щоб люди знову наставили дешевих карбів. Якщо слудкували за моїми покупками продажами то мали помітити що купив я 20 000 а продав десь 4 000. І знову в лівий стакан наставили 13 000 ціною до 4 грн. тож невдовзі їх викуплю. треба щоб люди ще поопускали.
По 4 поки що купувати не готовий тож опустив правий стакан до 3 грн щоб люди знову наставили дешевих карбів. Якщо слудкували за моїми покупками продажами то мали помітити що купив я 20 000 а продав десь 4 000. І знову в лівий стакан наставили 13 000 ціною до 4 грн. тож невдовзі їх викуплю. треба щоб люди ще поопускали.
SilverMyster писав:я скупив всі крупні ставки до 3.9
По 4 поки що купувати не готовий тож опустив правий стакан до 3 грн щоб люди знову наставили дешевих карбів. Якщо слідкували за моїми покупками продажами то мали помітити що купив я 20 000 а продав десь 4 000. І знову в лівий стакан наставили 13 000 ціною до 4 грн. тож невдовзі їх викуплю. треба щоб люди ще поопускали.
Все, питань нема. =)
Просто я як не гляну - ви там одно сел та сел. Подумав, що разувєрілісь, можливо)
Не дуже слідкував, до якої ціни хто підіймав, просто трейдхісторі чекаю час від часу.
"ЭЭЭ БЛЭЭТ туох дьигин ДЭЭЭ"(С) Конфуцій
-
- Новоприбулий
А где все? Куди всi поховалися? Что там биржа к стати, доделали ее наши спецы? Одно радует что хоть в этом плане мы не отстали. Хоть что то свое есть в цифровом мире. Разрабам респект и уважуха. Даешь Краба по 20000$!!!!!
Не получается пополнить гривневый счет. Форму заполняю, выбираю способ оплаты и форма сворачивается. Пробовал разными способами - не удалось.
Повернутись до “Аналіз ринку та інші публікації учасників”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість