Zlober писав:Никто не в курсе, планируют они доделывать мобильный клиент?
А що каже їх офіційний саппорт?
Zlober писав:Никто не в курсе, планируют они доделывать мобильный клиент?
Zlober писав:Никто не в курсе, планируют они доделывать мобильный клиент? Хотелось бы как минимум видеть в нём все валютные пары биржи.
Я так смотрю, что не дождусь и сам его допишу )))) Но всё надеюсь что кто то это уже делает, надо только подождать.
selb писав:BTC-Trade — шахраї!
Після деякого періоду користування біржею, виявилося, що мого облікового запису не існує (разом зі всіма коштами). Підтримка на звернення не реагує.
А пароль у вас був п'ять зірочок?selb писав:BTC-Trade — шахраї!
Після деякого періоду користування біржею, виявилося, що мого облікового запису не існує (разом зі всіма коштами). Підтримка на звернення не реагує.
Якби вони зразу відгукнулися, то я б і не писав — усякі технічні проблеми бувають. Тим більше, що їхній «програміст» навіть не здогадується, що довжина головного домену може бути більше аніж чотири знаки.Zlober писав:Это очень громкое заявление.
Главное, то бы когда недоразумение будет исчерпано, вы не забыли об этом тоже отписать. А то как ругать - так сразу все создают аккаунт на всех возможных форумах и льют свой негатив, а как всё норм - то сидят молча.
Ні, 12345.Drool писав:А пароль у вас був п'ять зірочок?
selb писав:Підтримка на звернення не реагує.
Повернутись до “Аналіз ринку та інші публікації учасників”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість