Новий Lite-гаманець карбо сподобався. Простий і зручний. Запустив і працює. Те що треба для звичайного користувача і швидкого старту.
Єдине мені неподопається що ви за весь час не подумали про таку важливу річ як оффлайн підпис транзакцій. Сподіваюсь в майбутньому побачити цю функцію.
Karbo Lite Wallet
Re: Karbo Lite Wallet
Мда.. Схоже ця оцінка була трохи поспішною. При детальнішому ознайомленні і спробі здійснити транзакцію вилізло декілька проблем...
По перше, не зрозуміло куди гаманець зберігає заголовки блоків при синхронізації з вузлом? Не можу знайти відповідного файлу... Можливо в файл з гаманцем? Бо він якось підозріло багато важить.. 12 Мб+. Якщо так, то це взагалі ідіотизм. Бо при видаленні, чи відкритті нового гаманця треба буде чекати знову цілу годину поки синхронізуються заголовки..
Друге: не можу провести жодної транзакції. Постійно вибиває "WRONG AMOUNT". Хоча на балансі коштів достатньо! Плюс враховую комісії майнерам, вузлу і за рівень приватності. Скільки б не відправляв, постійно "WRONG AMOUNT"!
По перше, не зрозуміло куди гаманець зберігає заголовки блоків при синхронізації з вузлом? Не можу знайти відповідного файлу... Можливо в файл з гаманцем? Бо він якось підозріло багато важить.. 12 Мб+. Якщо так, то це взагалі ідіотизм. Бо при видаленні, чи відкритті нового гаманця треба буде чекати знову цілу годину поки синхронізуються заголовки..
Друге: не можу провести жодної транзакції. Постійно вибиває "WRONG AMOUNT". Хоча на балансі коштів достатньо! Плюс враховую комісії майнерам, вузлу і за рівень приватності. Скільки б не відправляв, постійно "WRONG AMOUNT"!
Що ж, у версії 1.0.3, легкого гаманця, баг із доказом відправки наче пофіксили. Дякую що відреагували.
Але витягти із розробників якесь слово це звісно ще та задачка... Відкликайтесь хоч іноді
Але витягти із розробників якесь слово це звісно ще та задачка... Відкликайтесь хоч іноді
Доброго вечора
На здоров’я
Проявляйте активність і надалі. Ми це цінуємо.
На здоров’я
Lastick писав:Доброго вечора
На здоров’я
Ще один трабл: При підключенні до любого вузла синхронізація зупиняється на блоці №266 113 і далі не йде..
Ні, все ж таки знайшов вузол з яким нормально синхронізується. Але в багатьох чомусь зупиняється саме на цьому блоці. І дуже багато вузлів зі списку взагалі неробочі.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість